Fotbaliștii au luat-o razna! Kyle Walker, de la Manchester City, și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie VIDEO

Fotbaliștii au luat-o razna! Kyle Walker, de la Manchester City, și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie VIDEO

Chiar dacă Dani Alves e din ianuarie în închisoare, acuzat de viol, iar alți mulți jucători din Europa sunt cercetați pentru agresiuni sexuale, fotbaliștii nu se potolesc. Ultimul caz e cel al lui Kyle Walker, vedeta lui Manchester City, care s-a dat în spectacol într-un bar, toată scena fiind filmată!

Walker, titular în naționala Angliei la ultima Cupă Mondială, și coechipier cu Benjamin Mendy, care a scăpat la limită de închisoare tot pentru o agresiune sexuală, a fost filmat beat duminică, într-un bar din Manchester. El și-a dat chiloții jos de mai multe ori, a pipăit-o pe sâni și a sărutat-o pe femeie care-l însoțea, dar care nu era nevasta lui, scrie gsp.ro.

Kyle Walker, gesturi obscene în public. Foto EPA EFE

Internaționalul englez de 32 de ani a fost filmat beat duminică într-un bar din oraș, în timp ce se destrăbăla cu doi prieteni și două prietene. Camerele de supraveghere l-au surprins în mai multe posturi jenante în compania unei blonde cu care dansa lasciv.

Poate fi cercetat pentru expunere indecentă

Apărătorul „cetățenilor" și-a dat jos chiloții în public, pe lângă faptul că a sărutat-o și a mângâiat-o pe sâni pe acea tânară, întregul episod durând 90 de minute. Walker a continuat să bea, deși ajunsese în bar vizibil amețit de alcool.

Potrivit Daily Mail, poliția s-ar putea autosesiza și să-l cerceteze pentru "expunere indecentă". Deși pedeapsa poate merge până la 2 ani de închisoare, probabil că vedeta lui Manchester City va primi o amendă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”