Fotbalistul care s-a căsătorit cu nepoata fostei soții a lăsat-o și gravidă

Fotbalistul care s-a căsătorit cu nepoata fostei soții a lăsat-o și gravidă

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști brazilieni din ultimii ani, Hulk (Givanildo Vieira de Souza), care a evoluat pentru echipe precum FC Porto și Zenit Sankt Petersburg, dar și pentru naționala selecao, a făcut un anunț important, scrie Protv.ro.
 

După ce la începutul anului 2020 anunța că a început o relație cu tânăra Camila Angelo, care este nimeni alta decât nepoata fostei lui soții, Iran, Hulk a dezvăluit acum că urmează să aibă primul lui copil cu femeia care între timp i-a devenit soție.

Hulk și Iran s-au despărțit în 2019, iar după doar câteva luni fotbalistul a anunțat nu doar că are o relație cu neapoata lui Iran, dar s-a și căsătorit cu aceasta! „M-ai învățat ce înseamnă dragostea adevărată și ce înseamnă să fii iubit. Îmi doresc o viață alături de tine”, era mesajul public al lui Hulk pentru Camila Angelo, la începutul anului 2020.

„E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit, tot public, fosta soție a fotbalistului, când a văzut declarația de dragoste pentru nepoata ei.

Hulk și Iran au împreună trei copii, în timp ce Camila este gravidă acum pentru prima dată.

foto: Profimedia Images; Getty Images; Instagram Camila Angelo

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile