Fotbalistul Christian Atsu, dispărut în cutremurul din Turcia: Africanul marcase duminică în campionat

Fotbalistul Christian Atsu, dispărut în cutremurul din Turcia: Africanul marcase duminică în campionat

Risc Seismic

Mijlocaşul ghanez Christian Atsu (31 de ani), fost jucător al echipei spaniole Malaga, care s-a transferat, anul trecut, la formaţia turcă Hatayspor, se numără printre cei daţi dispăruţi în urma cutremurului care a lovit, luni, această ţară, scrie EFE.

Christian Atsu a marcat în minutul 90+7, în victoria de duminică, cu Kasimpașa

Atsu, care a mai evoluat pentru FC Porto şi Chelsea şi a jucat la Malaga în 2016, este căutat după ce clubul nu a mai putut lua legătura cu el. Fotbalistul african a fost autorul golului victoriei echipei sale, în meciul de duminică, împotriva lui Kasimpaşa (1-0).

"Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa în aceste momente de incertitudine cumplită", se arată şi într-o postare a clubului Malaga. Pe de altă parte, Kerim Alici a reuşit să iasă dintre dărâmături prin mijloace proprii, iar coechipierii săi, Burak Oksuz şi Onur Ergun au fost salvaţi, precum şi traducătorul Emre Aslan. Volkan Demirel, fost portar internaţional şi actual antrenor al Hatayspor, a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a cerut ajutor imediat şi a izbucnit în plâns.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...