Fotbalistul Christian Atsu, găsit sub dărămături în Turcia: Primele informații despre starea sa

Fotbalistul Christian Atsu, găsit sub dărămături în Turcia: Primele informații despre starea sa

Într-o fracțiune de secundă, cutremurul devastator din Turcia a distrus viețile unui număr uriaș de oameni. Încă o dată, forța naturii ne arată cât de vulnerabili suntem și cum destinele noastre se pot schimba de pe o zi pe alta.

Christian Atsu

E și cazul fotbalistului ghanez, Christian Atsu (31 de ani). Duminică seară, el era eroul celor de la Hatayspor, marcând golul victoriei, în meciul cu Kasimpașa, scor 1-0, în minutul 90+7. Peste câteva ore, Atsu era dat dispărut după cutremurul din sudul țării.

Informațiile contradictorii au curs în cazul jucătorului african. Inițial, portughezii de la „A Bola“ au scris că Atsu a fost găsit, însă știrea a fost dezmințită de clubul său. Astăzi însă, vestea bună s-a confirmat. Din mai multe surse , inclusiv din partea clubului Hatayspor. Potrivit presei din Turcia, Christian Atsu a fost scos, într-adevăr, de sub dărămături. Din păcate, a suferit răni la picior și se confruntă cu dificultăți de a respira.

Vestea salvării lui Christian Atsu a venit după ce, în această dimineață, lumea sportului-rege a fost zguduită de știrea morții portarului Malatyaspor, Ahmet Eyüp Türkaslan (28 de ani), fost elev al lui Marius Șumudică, după cum Adevărul a scris aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”