Fotbalul românesc, coșmarul antrenorilor: Primul tehnician „decapitat“ după numai 6 etape

Fotbalul românesc, coșmarul antrenorilor: Primul tehnician „decapitat“ după numai 6 etape

Patronii de cluburi lasă impresia, de multe ori, că sunt în căutarea unor tehnicieni cu „baghetă magică“. De aici și deciziile lor drastice, după doar câteva partide.

Alexandru Pelici a lăsat Mioveni pe ultimul loc în Superliga. FOTO: Captură Digi Sport

Clubul de fotbal CS Mioveni a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Alexandru Pelici.

''Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă'', precizează clubul, aflat pe ultimul loc (14) în Superligă, cu un singur punct după şase etape.

''Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape doi ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru'', se mai arată în comunicatul clubului argeşean.

Alexandru Pelici (48 ani), care a mai pregătit-o pe CS Mioveni în sezonul 2016-2017, se afla la cârma echipei din 2020, promovând în 2021 după un baraj cu FC Hermannstadt. Pelici le-a mai antrenat în cariera printre altele pe Apulum Alba Iulia, CSM Reşiţa, Forex Braşov, Arieşul Turda, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, SCM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, FC Hermannstadt, Ripensia Timişoara etc.

Conducerea clubului precizează că se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunţat în perioada următoare.

CS Mioveni este al treilea club din Superliga de fotbal care îşi schimbă antrenorul de la începutul sezonului, după FCSB (Nicolae Dică în locul lui Anton Petrea) şi Universitatea Craiova (Mirel Rădoi în locul lui Laszlo Balint).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...