Fotbalul românesc merge din ruşine în ruşine. FCSB, învinsă de necunoscuta Saburtalo

Fotbalul românesc merge din ruşine în ruşine. FCSB, învinsă de necunoscuta Saburtalo

Ca să ne dăm seama de dimensiunea dezastrului, să notăm că portarul Târnovanu a fost cel mai bun om al oaspeţilor. Asta chiar dacă a greşit grav la unicul gol al formaţiei din Tbilisi, marcat de L. Nonikashvili în minutul 41!

Vicecampiona nu a jucat nimic întreaga primă repriză. Golul a venit firesc, iar românii sperau ca după pauză FCSB să se trezească. Nu a fost aşa, gruzinii au venit peste ei, valuri-valuri. Noroc cu Târnăvanu, care a apărat tot. Coman a lovit bara, Tănase, ah, Tănase, a scos mingea de pe linia porţii în care trebuia să marcheze. Neputinţă la pătrat.

Concluzia a tras-o Gigi Becali: ”E clar, noi nu avem valoare. Fotbalul românesc rămas în urmă, atât ca jucători, cât şi la nivelul băncii tehnice”, a declarat patronul fecesebist, la Digi Sport, care a anunţat, a câta oară, că se va retrage de la echipă. Întrebat de moderator de ce nu ia câţiva jucători de la Saburtalo, măcar că sunt mai ambiţioşi decât ai noştri, Becali e exclamat: ”Ce jucători buni! Suntem noi prea proşti, asta e problema!”

Returul de la Bucureşti este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. Dacă totuşi trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceştia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manşă. Roş-albaştrii ar juca primul meci în deplasare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina