FOTO Ce scria presa americană în 2000 despre arestarea lui Florin Cîţu

FOTO Ce scria presa americană în 2000 despre arestarea lui Florin Cîţu

Informaţii despre arestarea lui Florin Cîţu, în prezent premierul României, după ce a fost surprins sub influenţa alcoolului la volan în urmă cu 20 de ani au fost găsite în presa locală din Statele Unite.

În arhivele publicaţiilor din Statele Unite au găsit detalii despre arestarea premierului Florin Cîţu în urmă cu 20 de ani şi procesul prin care a fost condamnat penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Informaţia a fost prezentată pe scurt, alături de alte informaţii similare.

Duminică, 3 decembrie 2000, la ora 02:11, aflat la volanul unei maşini, Florin Cîţu a fost oprit în trafic la intersecţia străzilor Elwood Drive (devenită între timp University Boulevrad) şi Lincoln Way din oraşul Ames. Florin Cîţu a fost depistat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Florin Cîţu a fost arestat şi pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Ziarul local The Ames Tribune scria luni, 4 decembrie, că Florin Cîţu avea 28 de ani şi locuia în clădirea situată pe strada Squaw Creek Drive, nr. 600.

Intersecţia în care a fost prins băut la volan se află la doi kilometri de locuinţa de atunci a lui Florin Cîţu, fiind situată la aproximativ jumătatea distanţei dintre campusul universitar şi locuinţă. Florin Cîţu a fost condamnat la 26 martie 2001 la două zile de închisoare şi 1.000 de dolari amendă pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!