FOTO Cum arată noua casă de 12 milioane de dolari a lui Britney Spears și a lui Sam Asghari?

FOTO Cum arată noua casă de 12 milioane de dolari a lui Britney Spears și a lui Sam Asghari?

Noua reședință a Prințesei Pop este un mic palat, așa cum și l-a imaginat încă de la nunta organizată în vechea ei vilă, cu caleașcă și detalii princiare.

După nuntă, Britney și Sam locuiesc în casă nouă. FOTO: Profimedia

Schimbările se țin lanț în viața noii doamne Spears-Asghari, care se bucură din plin de tot ce-și poate oferi ca femeie independentă și stăpână pe propriul avut. Căci, de când a scăpat de sub tutela tatălui său, Jamie Spears, care îi dicta nu doar bugetul și condițiile de trai, ci și viața sexuală – obligând-o să poarte sterilet pentru a nu mai rămâne însărcinată! – , Britney Spears respiră iarăși aerul libertății. Ce-i drept, noțiunea sa de libertate se confundă adesea cu libertinajul, dar câtă vreme este inofensivă, fanii se bucură... de priveliște.

Acum, însă, având acces neîngrădit la averea de 70 de milioane de dolari, Britney Spears (40) și-a făcut singură un cadou: o vilă somptuoasă în mult-râvnitul Calabasas, nu departe de fosta ei reședință, dar mult mai aproape de cei doi fii adolescenți ai săi, Sean Preston (16) și Jayden (15) , care locuiesc cu fostul ei soț, Kevin Federline. Mai mult, este un loc numai bun pentru a începe o viață nouă cu mai tânărul Sam Asghari (28) , ca proaspăt căsătoriți și, de ce nu, ca viitori părinți?! Să nu uităm că, recent, Britney își făcea planuri mari, după ce rămăsese însărcinată cu Sam. Din păcate, însă, ea a suferit un avort spontan...

Cum arată noua casă din Calabasas?

Brit și-a dorit această relocare și pentru a scăpa de vechile energii negative din casa din Thousand Oaks, unde, chiar recent, fostul ei soț, Jason Alexander, a dat buzna în timpul nunții ei cu Sam Asghari. Așa că cele 11,8 milioane de dolari cheltuite pentru noua reședință, care beneficiază și de pază privată, sunt pe drept justificate. Iar vila din Calabasas e mult mai spațioasă, cu cele 6 dormitoare și 9 băi (față de cele 5 dormitoare și 7 băi din vechea casă), dar și mai elegantă, chiar dacă respiră același aer italienesc, de care artista s-a îndrăgostit.

Fântânile cu plăci ceramice pictate, arcadele, mobilierul încrustat și tapițat, accentele de fier forjat, candelabrele, stucaturile și ornamentele arhitectonice romantice dau noblețe acestui conac de 1.080 mp, care dispune și de o cramă și o sală de cinema cu 10 locuri, o terasă cu grătar și șemineu, piscină cu cascade și tobogan cu apă, precum și un garaj pentru cinci mașini. Stilul este și pe placul soțului său, pe numele său complet Hesam Asghari, născut la Teheran, pentru care ambientul superornamentat este parte a moștenirii culturale iraniane.

Sperăm ca micul „palat“ din Calabasas să le aducă mai multă fericire și dormitorul extra să fie locuit cât de curând de un mic Asghari.

FOTO: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”