FOTO Doi refugiaţi ucraineni au ajuns la Cluj cu maşina ciuruită de gloanţe

FOTO Doi refugiaţi ucraineni au ajuns la Cluj cu maşina ciuruită de gloanţe

O familie de refugiaţi ucraineni a ajuns la Cluj maşina ciuruită de gloanţe, exact ca în filmele de acţiune. Asupra lor s-au tras zeci de gloanţe, însă oamenii au scăpat ca prin miracol.

Maşina cu numere de Ucraina e pur şi simplu găurită de gloanţe şi are toate geamurile sparte. Ca să poată merge mai departe, refugiaţii au acoperit geamurile sparte cu pungi şi cartoane. Aşa a fost fotografiat automobilul în parcarea unui hotel de 4 stele aflat la marginea Clujului.
„Poate că acum 2 luni, familia din maşina asta ciuruită de gloanţe şi cu geamurile sparte avea un job la care mergea zilnic, copii la grădiniţă, prieteni, linişte…, iar acum au fugit să se salveze de un război provocat de un psihopat, pe care nu-l poate opri nimeni…
Şi totuşi suntem în secolul 21, cand ne luptăm să salvăm planeta de poluare, construim inteligenţă artificială etc…, iar lângă noi timpul s-a dat în urmă cu 80 de ani”, a scris pe Facebook avocata Camelia Aldea, care a fotografiat maşina, potrivit clujust.ro.
Potrivit sursei citate, cu maşina ciuruită au venit doi seniori din Mariopol, oraş bombardat intens de armata Federaţiei Ruse. Cei doi s-ar fi întâlnit la Cluj cu fiica lor, iar de aici şi-ar fi continuat drumul spre Slovenia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...