FOTO Imaginea crizei din Italia: o asistentă epuizată după zeci de ore de lucru a adormit pe birou

FOTO Imaginea crizei din Italia: o asistentă epuizată după zeci de ore de lucru a adormit pe birou

Elena Pagliarini, o asistentă medicală de 40 de ani de la spitalul din Cremona, a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute persoane din Italia după ce o fotografie care o arată dormind pe birou, epuizată de muncă, s-a viralizat rapid pe rețelele sociale.

Fotografia a fost făcută de un medic, coleg al asistentei, care a postat-o pe Facebook cu mesajul ”Îți mulțumesc pentru tot ce faci”.

Ulterior, Elena Pagliarini a declarat într-un interviu pentru  presa italiană  că fotografia a fost făcută la 6 dimineața, după ce petrecuse în spital mai multe gărzi consecutive din cauza supra-aglomerării spitalului.

Spitalele din Italia sunt sub o presiune uriașă din cauza epidemiei de coronavirus, medicii și asistentele confruntându-se cu o criză de paturi și de personal.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...