FOTO Priviți ce condiții are Infractorul la Rahova! Fraților, ăștia o duc mai bine ca majoritatea românilor!

FOTO Priviți ce condiții are Infractorul la Rahova! Fraților, ăștia o duc mai bine ca majoritatea românilor!

Liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea (57 de ani), a fost inchis luni intr-o celula de la Penitenciarul Rahova destinata VIP-urilor, prin care a mai trecut si Adrian Nastase, alt fost presedinte al PSD si fost presedinte al Camerei Deputatilor, relatează Ziare.com .

Politicianul este singur in celula. Camera ar fi fost recent renovata, potrivit unor surse judiciare. Aseara a sarit peste cina si s-a uitat la televizor, sustin sursele citate.

De marti dimineata, politicianul va intra in programul de evaluare medicala si psihologica si va fi in carantina pentru o perioada de 21 de zile.

In aceasta perioada, se realizeaza o evaluare multidisciplinara, din perspectiva educationala, psihologica si sociala si sunt stabilite nevoile de educatie, asistenta psihologica si asistenta sociala, potrivit procedurilor.

La finalul celor 21 de zile, gardienii urmeaza sa-i stabileasca regimul de detentie.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare, poate fi eliberat conditionat dupa ce a executat 2/3 din pedeapsa, potrivit prevederilor Codului Penal.

Munca in penitenciar, participarea la programe si activitati educationale, dar si conditiile precare de detentie i-ar putea aduce zile de castig, care ar reduce acest termen. Este vorba de cursuri de calificare, activitati sportive ori dezbateri sau recenzii de carte.

Ce poate face Dragnea la Rahova

La Rahova sunt 222 de camere de detinere. Are 3 terenuri de sport, 15 cabinete medicale, 3 camere de infirmerie, bloc alimentar, spalatorie, 4 ateliere, biblioteca, biserica si o capela.

Fotografiile sunt dintr-o prezentare a Penitenciarului Rahova care a fost realizata de Ministerul Justitiei in 2018.









Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...