FOTO Ședință de campanie la sediul PSD Roman unde nimeni nu poartă mască

FOTO Ședință de campanie la sediul PSD Roman unde nimeni nu poartă mască

Pesediștii de la Roman se pregătesc de campanie și țin să-i anunțe pe toți prietenii de pe Facebook de asta. Oana Bulai, fost consilier de stat în echipa Vioricăi Dăncilă și o apropiată a lui Ionel Arsene, a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o ședință de partid, niciunul dintre participanți neavând mască, deși totul se desfășura în spațiu închis, iar în cameră erau cel puțin nouă persoane.

„Din “spatele cortinei” de la PSD Roman, adică activități interne care au loc în sediu. Reparăm și construim. Ca într-o echipă, ca într-o familie în care mereu ai de corectat ceva dar trebuie să și dezvolți. Împreună cu prietenul și colegul Viorel Stan și cu alți membri ai echipei noastre, facem planurile de bătaie pentru campania electorală care începe acușica. Și până ne vom întâlni din nou pe străzile Romanului, vă așteptăm și la o cană de ceai la sediul nostru”, a scris ea pe Facebook.


 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...