FOTO Ședință de campanie la sediul PSD Roman unde nimeni nu poartă mască

FOTO Ședință de campanie la sediul PSD Roman unde nimeni nu poartă mască

Pesediștii de la Roman se pregătesc de campanie și țin să-i anunțe pe toți prietenii de pe Facebook de asta. Oana Bulai, fost consilier de stat în echipa Vioricăi Dăncilă și o apropiată a lui Ionel Arsene, a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o ședință de partid, niciunul dintre participanți neavând mască, deși totul se desfășura în spațiu închis, iar în cameră erau cel puțin nouă persoane.

„Din “spatele cortinei” de la PSD Roman, adică activități interne care au loc în sediu. Reparăm și construim. Ca într-o echipă, ca într-o familie în care mereu ai de corectat ceva dar trebuie să și dezvolți. Împreună cu prietenul și colegul Viorel Stan și cu alți membri ai echipei noastre, facem planurile de bătaie pentru campania electorală care începe acușica. Și până ne vom întâlni din nou pe străzile Romanului, vă așteptăm și la o cană de ceai la sediul nostru”, a scris ea pe Facebook.


 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla