FOTO VIDEO/André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubului Colectiv

FOTO VIDEO/André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubului Colectiv

Celebrul muzician Andre Rieu, care a avut o serie de concerte în România în acest an, a venit în ţara noastră special pentru a se reculege la locul tragediei de la Colectiv. Aceasta a anunţat că va face şi o donaţie familiilor victimelor incendiului: toate concertele vor fi imprimate pe un DVD, iar încasările vor fi donate familiilor. 

André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubul Colectiv şi a spus că va compune o melodie dedicată victimelor şi va face o donaţie pentru ei şi familiile lor. 

„Îmi cer scuze, este foarte dificil. Ştiţi, viaţa se compune din amintiri, iar românii mi-au oferit atât de multe amintiri plăcute în cele două săptămâni în care am fost aici. Când am auzit ce s-a întâmplat, singurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici şi să plâng alături de dumneavoastră. Singurul lucru pe care pot eu să  vi-l ofer este muzica mea. Sper că vă va ajuta”, a spus Rieu, care a precizat că a făcut DVD-uri cu concertele pe care le-a susţinut în România şi că intenţionează să doneze banii încasaţi familiilor victimelor din Colectiv.  





Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat