FOTO VIDEO/Zi de vineri ciudată, cu trei accidente stranii pe Valea Oltului: morţi, răniţi şi vehicule lovite de stânci sau căzute în râu

FOTO VIDEO/Zi de vineri ciudată, cu trei accidente stranii pe Valea Oltului: morţi, răniţi şi vehicule lovite de stânci sau căzute în râu

Ziua de vineri, 19 februarie, a fost marcată de producerea a trei accidente rutiere grave produse pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, în urma cărora un om şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au supravieţuit miraculos, relatează Adevărul.

Valea Oltului a fost vineri, 19 februarie, scena a trei accidente rutiere stranii. Într-unul un om şi-a pierdut viaţa pentru că a traversat neregulamentar, în altul - două persoane au supravieţuit miraculos după ce maşina în care se aflau a căzut de la 20 de metri înălţime în apele râului Olt, iar în cel de-al treilea incident un TIR s-a lovit de o stâncă de pe marginea Oltului, blocând circulaţia pe DN 7 / E 81, total, mai bine de o jumătate de oră. Din fericire, acesta din urmă nu s-a soldat cu victime.  
 
Ultimul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 17:00. Un TIR care a avut probleme mecanice la una dintre roţi s-a ciocnit de o stâncă, în zona Tuţuleşti - Racoviţa, afectând traficul între Sibiu şi Vâlcea. 
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că au intervenit în zonă reprezentanţii Serviciului Drumuri Naţionale Vâlcea.
 
S-au format în schimb cozi kilometrice pe ambele sensuri de mers, circulaţia desfăşurându-se, la ora publicării materialului, alternativ.
 
Accident pe Valea Oltului DN 7 - E 81 în zona Tuţuleşti - Vâlcea Foto Adevărul 
 
Cozi kilometrice pe Valea Oltului din cauza unui TIR care s-a izbit de o stâncă de pe marginea drumului Foto Adevărul
 
Primul accident al zilei de vineri s-a petrecut însă în cursul nopţii de 18/19 februarie, la intrare în staţiunea Călimăneşti - Căciulata, în zona Seaca. 
 
Un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a traversat strada printr-un loc nepermis, a fost lovit de un TIR condus de un bărbat de 55 de ani, din Olt. 
 
Pietonul a murit, iar poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 
 
Accident mortal pe Valea Oltului - Vâlcea DN 7 - E 81 în zona Seaca - pieton călcat de un TIR Foto Adevărul
 
Apoi, în cursul dimineţii, în zona de nord a Defileului Oltului, o maşină a căzut în râul Olt, de pe un pod care leagă DN 7 de localităţile de pe malul vestic, din Ţara Loviştei. 
 
Cei doi ocupanţi au supravieţuit printr-un miracol, fiind salvaţi de către localnici şi duşi iniţial la o pensiune din apropiere, de unde au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, cu diverse traumatisme. 
 
Ocupanţii unei maşini care a căzut în râul Olt de la 20 de metri înălţime au supravieţuit miraculos, autoturismul a rămas în apă:  
 

Accidentul s-a produs tot pe raza localităţii Racoviţa, la doi kilometri depărtare de accidentul produs pe seară, la Tuţuleşti. Podul se află în apropiere de Mănăstirea Cornet - singura din ţară pe sub care trece calea ferată.   
 
Accident pe Valea Oltului - Vâlcea o maşină a căzut de pe un pod în râul Olt de la 20 metri înălţime - ocupanţii au supravieţuit Foto Adevărul
 
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism ce se deplasa pe DJ 703P, din direcţia Perişani către DN 7, la intrarea pe podul ce traversează râul Olt, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă căzând în albia râului Olt, la o diferenţă de nivel de 20 de m. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 25 de ani şi a pasagerului de 19 ani, ambii din comuna Perişani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
 
O maşină a aterizat de pe un pod, de la 20 de metri înălţime, în apele rîului Olt, pe Valea Oltului, în Vâlcea Foto Adevărul
 
Pompierii militari au intervenit cu o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un alt echipaj.
 
Maşina a rămas captivă în apele râului Olt. Între timp s-a aflat că BMW-ul rula cu viteză când a intrat în curba de la capătul podului. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi astfel a căzut cu ea în Olt. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

2 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

3 Ceva mai penibil nu există...

4 Așa o fi?

5 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă