Fotografii recuperate de pe o cameră pierdută într-un râu în urmă cu 13 ani

Fotografii recuperate de pe o cameră pierdută într-un râu în urmă cu 13 ani

Un bărbat a recuperat o cameră foto pierdută într-un râu din Colorado, în urmă cu 13 ani. Curiozitatea l-a facut să încerce să recupereze datele de pe camera foto, chiar dacă aceasta era deja aproape distrusă din cauza apei.

FOTO Spencer Greiner

Spencer Greiner a găsit o cameră foto în râul Animas, în timp ce pescuia. Deși camera a stat peste 13 ani în apă, bărbatul a reușit ca prin minune să recupereze din fotografiile făcute pe un card SD corodat. Văzând că este vorba despre imagini de la evenimente importante pe card, a decis că trebuie să găsească proprietarul camerei.

El a postat fotografiile recuperate pe un grup local de Facebook din Colorado.

„Te-ai căsătorit pe 12 iunie 2010 în zona Durango? La petrecerea burlacilor ai avut un break maro urât? Recunoști vreunul dintre acești oameni? Dacă da, vă rog să mă contactați.”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

FOTO Petapixel.com

FOTO Petapixel.com

În doar câteva ore de la postarea bărbatului chiar mirii Hames și Holly Estelle s-au recunoscut în fotografiile postate. Ei au luat legătura cu proprietara camerei, Coral Elise Amayi căreia Greiner i-a predat fotografiile pierdute.

Amayi credea că nu va mai recupera niciodată pozele făcute la petrecerea burlacilor și la nunta prietenilor săi James și Holly. Tânăra își pierduse camera foto Olympus 790 SW în timpul unei excursii de rafting, în iulie 2010.

„Au fost fotografii pe care nu credeam că le voi mai vedea niciodată”, a afirmat Amayi pentru PetaPixel .

Ultima poza facuta cu camera pierduta FOTO Petapixel.com

Ultima poza facuta cu camera pierduta FOTO Petapixel.com

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu