Frământări în PSD/Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție

Frământări în PSD/Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție

PSD discută despre o eventuală schimbare din funcție a ministrului apărării, Vasile Dîncu, însă o decizie nu a fost încă luată, au declarat pentru G4Media.ro surse de la vârful partidului. Potrivit acestora, ”există o presiune internă deoarece a făcut greșeli mari”.

Pe de altă parte, surse liberale au declarat pentru G4Media că e eventuală schimbare a lui Vasile Dîncu de la ministerul apărării este o problemă internă a PSD și că o eventuală remaniere nu a fost discutată în coaliție.

Informația despre o eventuală schimbare din funcție a lui Vasile Dîncu a fost publicată inițial de Antena3.ro

Potrivit sursei citate, printre nemulțumirile la adresa ministrului apărării s-ar număra contractul de modernizare al bazei Kogalniceanu atribuit unui consorțiu din care face parte și compania Strabag, la care este acționar indirect oligarhul rus Oleg Deripaska, declaraţia că Marea Neagra este blocată din cauza minelor iar președintele Iohannis a spus că este o exagerare.

Dâncu ar fi a anunţat că pregăteşte un proiect pentru majorarea veniturilor miliarilor, fără să discute cu PSD sau sa aibă aprobarea coaliţiei. La lista nemulțumirilor s-ar adăuga, potrivit Antena 3, și proiectul de lege prin care România ar fi intrat in situaţie de criză – proiectul a fost redactat la ministerul Apărării

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei