Franța: Bărbatul înarmat ascuns într-un hotel a fost arestat (poliție)

Franța: Bărbatul înarmat ascuns într-un hotel a fost arestat (poliție)

Bărbatul înarmat care s-a ascuns mai mult de 12 ore marți într-o cameră a unui hotel din orașul Bollene în sudul Franței a fost arestat în timpul serii, a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliției locale, informează Reuters.


Bărbatul s-a închis în camera hotelului de buget redus, suspectat că avea asupra sa o bombă și un cuțit, după o ceartă cu managerul, a declarat poliția. Motivele sale nu erau cunoscute.

Accesul la acest hotel din Bollene, la aproximativ 130 km nord de Marsilia, a fost blocat și autostrada din apropiere A7 închisă timp de câteva ore.

Autoritățile franceze sunt în alertă maximă pentru amenințări de securitate după ce persoane înarmate și atacatori sinucigași au ucis 130 de persoane într-o serie de atentate în noiembrie anul trecut revendicate de Statul Islamic. Un atac terorist la Nisa în seara zilei de 14 iulie a făcut de asemenea 84 de morți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…