Franța: Gara din Nîmes a fost evacuată sâmbătă seara

Franța: Gara din Nîmes a fost evacuată sâmbătă seara

Gara din Nîmes, oraș în sudul Franței, a fost evacuată de urgență și blocată de forțele de ordine sâmbătă seara, ca urmare a unei informări care a ridicat suspiciuni referitoare la existența unui schimb de focuri, au informat surse concordante citate de AFP.

Pe contul său de Twitter, prefectura locală a menționat "absența unui schimb de focuri în gara Nîmes", făcând în schimb referire la "o operațiune de verificare după transmiterea unei informări care a ridicat suspiciuni".

În cursul serii, presa spaniolă a transmis că a avut loc un schimb de focuri, iar persoanele care doreau să călătorească pe calea ferată au luat cu asalt rețelele sociale, temându-se că ar putea fi vorba despre un nou atentat.

Această evacuare are loc în condițiile în care Nîmes a găzduit sâmbătă prima etapă a La Vuelta, turul ciclist al Spaniei. Un dispozitiv de securitate de proporții a fost desfășurat în oraș pentru acest eveniment, după atentatele teroriste care au avut loc joi în mai multe orașe din provincia spaniolă Catalonia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…