Franţa: Macron nu mai are simptome de COVID-19 şi poate ieşi din izolare (Palatul Elysee)

Franţa: Macron nu mai are simptome de COVID-19 şi poate ieşi din izolare (Palatul Elysee)

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv la COVID-19 la 17 decembrie, "nu mai prezintă simptome" şi prin urmare izolarea sa de şapte zile se poate încheia, a transmis joi Palatul Elysee într-un comunicat de presă, citat de AFP.

Macron, în vârstă de 43 de ani, se afla în autoizolare la o reşedinţă prezidenţială din La Lanterne, situată în apropiere de Palatul Versailles.

Preşedintele francez a avut dureri de cap, o tuse seacă şi s-a simţit obosit timp de mai multe zile, însă starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit începând de miercuri. El a transmis informări zilnice cu privire la evoluţia stării sale de sănătate, aminteşte EFE.

Aceeaşi sursă relatează că Macron le-a urat sărbători fericite compatrioţilor săi şi le-a amintit importanţa prudenţei în timpul perioadei de sărbători. Şeful statului francez a insistat că ţara, care a înregistrat aproape 62.000 de decese şi 2,5 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, trece printr-o "perioadă specială" şi şi-a exprimat încrederea că francezii vor putea "ţine piept virusului". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?