Franţa: Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari aflat la alergare; niciun rănit

Franţa: Un bărbat a încercat să intre cu maşina într-un grup de militari aflat la alergare; niciun rănit

Un bărbat a încercat să intre joi în plin cu maşina într-un grup de militari, care se afla la alergare în apropierea cazărmii lor din Varces-Allieres-et-Risset (Franţa, centru-est), fără să rănească vreo persoană, relatează AFP, citând surse apropiate dosarului.

În jurul orei locale 08:45 (06:45 GMT), în apropierea cazarmei, un bărbat a încercat 'să lovească militari ai Regimentului 93 de artilerie montană din Varces, clar identificabili ca militari, înainte de a-i insulta pe alţii şi apoi a fugit', a explicat una din surse.

Un dispozitiv de căutare a suspectului a fost desfăşurat pentru a-l găsi pe fugar.

În acest stadiu, nu există indicii care să permită aflarea mai multor informaţii privind motivele sale, potrivit postului de televiziune BFM TV.

Incidentul intervine în contextul în care joi au loc funeraliile celor patru persoane ucise vinerea trecută de către jihadistul Radouane Lakdim, după un omagiu naţional adus miercuri 'sacrificiului' de care a dat dovadă colonelul de jandarmerie, Arnaud Beltrame, care şi-a pierdut viaţa în acea zi de vineri fatidică, după ce s-a oferit să ia locul unuia dintre ostaticii capturaţi de Lakdim în timpul atacului într-un supermarket din sud-vestul Franţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România