Franța: Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Franța: Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Viitorul număr al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul după 'numărul supraviețuitorilor' apărut pe 14 ianuarie într-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va apărea pe 25 februarie, a anunțat pe contul său de Twitter Laurent Léger, jurnalist la săptămânalul francez de satiră, transmite AFP.

''În sfârșit! Încă puțină răbdare, iar Charlie Hebdo va reapărea pe 25 februarie'', a scris Laurent Léger , care a scăpat în urma atacului comis la 7 ianuarie la sediul publicației de doi frați jihadiști (Said și Cherif Kouachi) și soldat cu 12 morți, printre care mai mulți jurnaliști și caricaturiști cunoscuți din redacția Charlie Hebdo.

O ediție specială a publicației realizată de supraviețuitorii atacului, ilustrată pe prima pagină printr-o caricatură a profetului Mahomed, a fost tipărită la o săptămână după atentat în peste 7 milioane de exemplare pentru a face față cererii.

Înainte de acest număr istoric, săptămânalul satiric care se autodefinește drept 'publicație iresponsabilă' apărea în 60.000 de exemplare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990