Franța va pierde sub un miliard de euro în urma rezilierii contractului cu Rusia privind navele Mistral (ministru)

Franța va pierde sub un miliard de euro în urma rezilierii contractului cu Rusia privind navele Mistral (ministru)

Pierderile pe care le va suporta Franța în urma rezilierii contractului cu Rusia privind livrarea de nave Mistral se vor situa sub un miliard de euro, a declarat, vineri, ministrul de finanțe francez, Michel Sapin, informează RIA Novosti. Anterior, săptămânalul 'Le Canard enchaine' a publicat informații conform cărora pierderile pe care le va suferi Franța în urma rezilierii acestui contract se vor ridica la peste două miliarde de euro.

'Se întâmplă uneori ca (săptămânalul) Le Canard enchaine să ofere informații inexacte. Toate cifrele vor fi prezentate, ele vor fi transparente... Mă întrebați dacă va fi vorba de două miliarde. Vă spun că nu, aceste cifre vor fi sub un miliard', a spus Sapin la postul de radio France Inter, adăugând că documentul privind rezilierea contractului cu Rusia va fi analizat de consiliul de miniștri până la sfârșitul lui august.

Parisul și Moscova au adoptat, săptămâna trecută, o decizie privind rezilierea contractului pentru construcția și livrarea a două nave franceze Mistral Rusiei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele