Franța, zguduită: Starul PSG-ului, anchetat oficial pentru viol! Detaliile cazului

Franța, zguduită: Starul PSG-ului, anchetat oficial pentru viol! Detaliile cazului

Justiţia franceză a deschis o anchetă pentru viol care îl vizează pe fotbalistul marocan Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain), conform ziarului Le Parisien. O femeie de 24 ani susţine că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului.

Achraf Hakimi, internațional marocan și titular în echipa PSG-ului

Contactat de AFP, parchetul din Nanterre a refuzat să comenteze ştirea şi a adăugat că ''informaţiile deja publicate în presă'' obstrucţionează investigaţiile şi descoperirea adevărului. Conform unui surse din cadrul poliţiei, femeia s-a prezentat la un comisariat de poliţie pentru a denunţa violul lui Achraf Hakimi, pe care l-a cunoscut în ianuarie pe Instagram. Ea a fost invitată, sâmbătă seară, de internaţionalul marocan la el acasă şi a ajuns acolo cu o maşină comandată de Hakimi.

În locuinţa sa, Hakimi a îmbrăţişat-o şi a pipăit-o fără consimţământul ei, înainte de a o viola. Victima susţine că s-a apărat, lovindu-l cu piciorul. O prietenă, contactată prin SMS, a venit apoi s-o recupereze.

Achraf, 24 ani, a participat luni seara la gala ''Premiilor The Best FIFA'' de la Paris, în care marocanul a fost inclus în echipa ideală FIFA FIFPRO a anului 2022. Fundaşul african joacă la PSG din 2021, după un transfer de la Inter Milano, şi este un amic apropiat al lui Kylian Mbappe.

Născut la Getafe, într-o suburbie a Madridului, Hakimi ar fi putut juca pentru naţionala Spaniei, dar a ales să reprezinte Marocul, ţara părinţilor săi, la care a strâns 61 de selecţii şi a marcat opt goluri. El este căsătorit cu o actriţă spaniolă, Hiba Abouk, şi a debutat în fotbalul profesionist la Real Madrid, înainte de a pleca la Borussia Dortmund şi apoi la Inter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani