Franța/prezidențiale: O deputată socialistă franceză a decedat după ce i s-a făcut rău în timpul unui miting pro-Macron

Franța/prezidențiale: O deputată socialistă franceză a decedat după ce i s-a făcut rău în timpul unui miting pro-Macron

O deputată socialistă franceză în vârstă de 50 de ani, Corinne Erhel, a decedat vineri seara după ce i s-a făcut rău în timpul unei reuniuni politice pentru susținerea candidatului centrist Emmanuel Macron în Bretania, regiune din nord-vestul Franței, informează sâmbătă AFP.

Sursa foto: Corinne Erhel / Twitter

"Am aflat cu o imensă tristețe despre decesul Corinnei Erhel în urma unei stări de rău suferite în plin miting la Plouisy, în timp ce lua cuvântul în fața a 300 de militanți pentru a apăra valorile Republicii" franceze, a anunțat președintele Adunării Parlamentare a Franței, Claude Bartolone, într-un comunicat.

"Deputată din 2007, ea și-a investit din plin energia în mandatul său parlamentar, rămânând în același timp apropiată de oameni", a declarat la rândul său președintele francez Francois Hollande.

Potrivit mass-media locale, Corinne Erhel, care a luat ultima cuvântul în timpul unui miting pentru susținerea campaniei lui Macron, s-a prăbușit pe scenă în plin discurs. Ea a fost transportată de urgență la spital, unde s-a pronunțat decesul său.

Parlamentara din Bretania se raliase mișcării En Marche! a fostului ministru al economiei Emmanuel Macron, candidatul centrist în alegerile prezidențiale din Franța, dat favorit în sondajele de opinie pentru turul doi, în care el se va confrunta cu lidera extremei drepte Marine Le Pen.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente