Frate, ce-i dă ăsta la cap Țărănoiului anti-globalizare cu telefon american, ceas elvețian și vacanțe braziliene!

Frate, ce-i dă ăsta la cap Țărănoiului anti-globalizare cu telefon american, ceas elvețian și vacanțe braziliene!

Țărănoiul infractor de la Teleorman s-a oțărât iar, în week-end, la occidentul globalizator! Pe la Maramureș. Dovadă că nici Maramureșul nu mai e ce-a fost dacă a ajuns să se umilească la un mitic de la Teleorman făcând-ul ambasador. Sau, poate au râs de el și l-au făcut de fapt Ambasador, ca Bercea pe puradel? Replica a venit de la Siegfried Mureșan, europarlamentarul român cu cea mai grea voce de la Bruxelles. Care taxează nemernicia Țărănoiului, aducându-i aminte că vorbește la un telefon american, că are ceas elvețian, pantofi din Italia și își face vacanțele în Brazilia. Român verde, cum ar veni, și mândru....

Ce a scris Țărănoiul

„Maramureșul este unic! Este un tărâm pe care îl îndrăgesc pentru că se încăpățânează să se opună globalizării și să rămână autentic românesc. Titlul de Ambasador al Turismului Maramureșean mă onorează!”

Ce a scris Siegfried Mureșan

„Îi transmit lui Dragnea că izolarea înseamnă sărăcie. Nu exista nicio contradicție între a fructifica oportunitățile globalizării și a-ți respecta tradițiile.
În rest, la Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacanțele braziliene, ceasul elvețian, iar mașinile germane.”



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?