Frate, ce-i dă ăsta la cap Țărănoiului anti-globalizare cu telefon american, ceas elvețian și vacanțe braziliene!

Frate, ce-i dă ăsta la cap Țărănoiului anti-globalizare cu telefon american, ceas elvețian și vacanțe braziliene!

Țărănoiul infractor de la Teleorman s-a oțărât iar, în week-end, la occidentul globalizator! Pe la Maramureș. Dovadă că nici Maramureșul nu mai e ce-a fost dacă a ajuns să se umilească la un mitic de la Teleorman făcând-ul ambasador. Sau, poate au râs de el și l-au făcut de fapt Ambasador, ca Bercea pe puradel? Replica a venit de la Siegfried Mureșan, europarlamentarul român cu cea mai grea voce de la Bruxelles. Care taxează nemernicia Țărănoiului, aducându-i aminte că vorbește la un telefon american, că are ceas elvețian, pantofi din Italia și își face vacanțele în Brazilia. Român verde, cum ar veni, și mândru....

Ce a scris Țărănoiul

„Maramureșul este unic! Este un tărâm pe care îl îndrăgesc pentru că se încăpățânează să se opună globalizării și să rămână autentic românesc. Titlul de Ambasador al Turismului Maramureșean mă onorează!”

Ce a scris Siegfried Mureșan

„Îi transmit lui Dragnea că izolarea înseamnă sărăcie. Nu exista nicio contradicție între a fructifica oportunitățile globalizării și a-ți respecta tradițiile.
În rest, la Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacanțele braziliene, ceasul elvețian, iar mașinile germane.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…