Frații Tate, aduși încătușați la Curtea de Apel București/Căpetenia Andrew ținea într-o mână Coranul

Frații Tate, aduși încătușați la Curtea de Apel București/Căpetenia Andrew ținea într-o mână Coranul

Andrew și Tristan Tate, împreună cu Luana Radu, s-au prezentat astăzi în fața magistraților. Cei trei au fost aduși cu cătușele puse la Curtea de Apel București și urmează să afle dacă vor rămâne în continuare în arest sau dacă vor fi plasați sub control judiciar, scrie protv.ro .

Andrew și Tristan Tate au contestat decizia inițială a magistraților, cea care impunea arest preventiv pentru 30 de zile. Aceștia s-au prezentat astăzi la Curtea de Apel București și așteaptă decizia autorităților. Înainte de a intra în sala de judecată, frații Tate și fosta polițistă infiltrată în brigada lor, au fost surprinși de paparazzi.

Luana Radu, fosta polițistă implicată în cazurile fraților Tate, s-a prezentat astăzi cu o ținută extrem de neîngrijită, fapt care arată că timpul petrecut în arest și-a pus amprenta asupra ei. Pe de altă parte, Tristan și Andrew Tate și-au păstrat o atitudine sobră, evitând întrebările jurnaliștilor. Totuși, un aspect a atras atenția asupra fostului luptător de kickboxing: acesta a ținut în mână o carte care a ridicat multe semne de întrebare.

Andrew Tate a ținut în mână Coranul, cartea sacră a tuturor musulmanilor care cuprinde revelațiile făcute de Dumnezeu.

Amintim faptul că frații Tate au fost arestați pe data de 29 decembrie 2022, atunci când procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au descins cu percheziții la vila de lux din Pipera a fraților Tate, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Sursă foto: Arhivă ProTV



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă