Fraților, Cuc și-a trecut șpăgile în declarația de avere?

Fraților, Cuc și-a trecut șpăgile în declarația de avere?

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a depus o declaraţie de avere plină de necunoscute. Astfel, o tranzacţie imobiliară dublă, de 167.000 de euro care-l are ca beneficiar pe Cuc are la celălalt capăt o persoană anonimă.

Mai exact, deşi numele cumpărătorilor de imobiliare trebuie menţionate explicit în declaraţia de avere, tocmai pentru a se putea verifica dacă partenerul din tranzacţie are legătură sau nu cu activitatea profesională a demnitarului, Cuc a refuzat să treacă în declaraţia sa de avere numele celui/celor cărora le-a vândut un apartament şi o garsonieră scriind doar "persoană fizică", arată Newsweek

Declaratie de avereDeclaratie de avere (Newsweek)

Cuc a procedat la fel şi în cazul unei donaţii de 300.000 de lei: numele celui/celei care i-a dat banii nu apare deloc în declaraţia de avere. Într-o astfel de situaţie, suspiciunile că suma ar putea reprezenta o plată pentru servicii anexe ministeriatului sunt îndreptăţite, scrie sursa citată.

Declaratie de avere
Declaratie de avere (Newsweek)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”