Frizerul fotbaliștilor tunde gratis oamenii străzii. Transformările uluitoare din mâinile lui Virgil the Barber | VIDEO

Frizerul fotbaliștilor tunde gratis oamenii străzii. Transformările uluitoare din mâinile lui Virgil the Barber | VIDEO

Virgil The Barber, unul dintre cei mai celebri frizeri din România, prin mâinile căruia au trecut foarte multe vedete, a reuşit să stârnească emoţia a sute de mii de oameni.

Virgil The Barber SURSĂ Instagram virgiltb

Cunoscut de foarte multe persoane ca fiind „frizerul preferat al fotbaliştilor", prin salonul lui trecând jucători precum Junior Morais, Ianis Hagi, Dennis Man, Olimpiu Moruțan sau Ionuț Vînă, Virgil - cunoscut ca „the Barber“ - a ales să-şi dedice o parte din timp pentru a întinde o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie.

Astfel, tânărul în vârstă de 27 de ani, care practică această meserie de mai bine de zece ani, a ales să tundă şi să aranjeze, în mod gratuit, persoanele fără adăpost, pe care le întâlneşte în capitala României.

Are această pasiune încă din copilărie

Virgil este extrem de apreciat şi în mediul online, unde îşi prezintă de foarte multe ori activitatea şi cele mai importante reuşite. Pe platforma Tik Tok, acesta a reuşit să adune nu mai puţin de 525.000 de urmăritori, iar videoclipurile sale au cumulat aproape 10 milioane de aprecieri.

Pentru el, pasiunea pe care o are este cel mai important lucru, iar faptul că poate să întindă o mână de ajutor este felul prin care reuşeşte să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru tot ce a primit.

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

Succesul din mediul online, susţine celebrul frizer, este o răsplată a muncii pe care o depune zi de zi.

,,De mic am fost pasionat , mi-a plăcut să îmi aranjez mereu părul. Totodată, eram mereu nemulţumit de tunsorile pe care le primeam şi am spus că într-o zi voi reuşi chiar eu să-i fac fericiţi pe oamenii care se confruntă cu aceeaşi problemă ca mine.

În mediul online am încercat să creez conţinut cât mai bun şi să pot să inspir atât colegii de breaslă cât şi toţi oamenii cu tot ceea ce fac. Mereu am încercat să rămân modest şi să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce sunt astăzi", a povestit Virgil pentru „Adevărul“.

Inspirat de un verset din Biblie, a început să ajute oameni fără adăpost

Chiar dacă a ajuns o persoană foarte cunoscută, fiind un profesionist desăvârşit, Virgil a ales să ofere, la rândul lui, motive de speranţă şi bucurie.

Venit în Bucureşti în urmă cu aproximativ zece ani, din Bistriţa, acesta a reuşit să-şi deschidă un salon în centrul oraşului. De multe ori, pe uşile încăperii trec şi oameni fără adăpost, pe care Virgil îi găseşte pe străzile capitalei şi alege să le facă o bucurie. Fiind un om foarte credincios, tânărul în vârstă de 27 de ani susţine că acest lucru l-a îndemnat să ofere speranţă.

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

În ceea ce fac m-a inspirat un verset din Biblie, spus de către domnul Iisus: <Adevărat vă spun, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînnsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut>.

Am ales să fac acest lucru public pentru a inspira oamenii, pentru a-i ajuta să empatizeze cu persoanele care nu au avut multe şanse la o viaţă bună şi pentru a inspira generaţia tânără care mă urmăreşte, să îi încurajez şi să le arăt faptul că poţi să faci lucruri frumoase învăţând şi practicând o meserie", mărturisește Virgil.

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

Om al străzii, tuns de Virgil the Barber SURSA Arhiva personală

Videoclipurile din mediul online au emoţionat mii de persoane

Virgil a ales să publice, în mediul online, imagini cu persoanele pe care le ajută , pentru a fi un exemplu pentru urmăritorii săi. Astfel, cele mai multe dintre acestea surprind oameni lipsiţi de speranţă care, datorită lui Virgil, capătă mult curaj şi un zâmbet larg pe buze. Poveştile lor, susţine tânărul frizer, sunt foarte emoţionante şi de multe ori îl copleşesc.

Când tund oameni fără adăpost şi le transform aspectul, starea lor se schimbă pe loc şi încep să îşi dorească mai mult de la ei. Acest lucru le oferă încredere şi bucurie. Poveştile lor mă emoţionează de cele mai multe ori. Totodată, mă ajută să fiu recunoscător pentru tot ceea ce Dumnezeu îmi dă zilnic. Acesta îmi doresc să fie mesajul pe care vreau să îl transmit şi pe care urmăritorii videoclipurilor să îl înţeleagă. Astfel, ne putem aminti de cuvintele Stăpânului Iisus, care a spus că eşti mai fericit atunci când oferi decât atunci când primeşti", a încheiat Virgil.

Videoclipurile postate pe reţelele de socializare, în care Virgil tunde şi aranjează oameni fără adăpost, au adunat milioane de aprecieri. Totodată, în rubricile de comentarii, cei care îl apreciază au ales să-i transmită acest lucru, împreună cu mesaje de susţinere.

Mai multe imagini puteţi vedea pe pagina de Instagram virgiltb sau pe pagina de Tik Tok Virgil the Barber .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante