Frumoasa Tania Budi, prima operație estetică la 53 ani

Frumoasa Tania Budi, prima operație estetică la 53 ani

Tania Budi a reușit să stea departe de intervenții estetice chirurgicale până la vârsta de 53 de ani, apelând doar la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive. Acum însă vedeta a spart gheața și a apelat la o blefaroplastie.

În urmă cu două luni, Tania Budi a decis să recurgă în secret la prima sa intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor.

Este vorba de o situație frecvent apărută după vârsta de 40 de ani: pielea de la nivelul pleoapelor și cea deasupra ochilor se lasă ori crează pliuri inestetice, care duc la un aspect neodihnit al chipului, per ansamblu. În aceste condiții, tratamentele de salon clasice nu pot da rezultate și este necesară intervenția unui medic chirurg.

Imagini înainte și după operația estetică (click.ro)

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician Iancu Morad ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a explicat Tania Budi.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

3 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

4 Așa o fi?

5 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…