Fugarul Rizea, dezvăluiri de alcov de la vârful „lumii bune” a Bucureștiului

Fugarul Rizea, dezvăluiri de alcov de la vârful „lumii bune” a Bucureștiului

Fugarul Rizea, dezvăluiri de alcov de la vârful „lumii bune” a Bucureștiului.

Ce scrie pe Facebook fostul lider PSD, aflat acum în Republica Moldova:

„Cancanul lui Rizea,

Fragmente din volumul 2 "spovedania lui Rizea",

Si pentru ca romanilor le place cancanul, apropo de caseta video de la CLuj avandu-l ca protagonist pe Ciprian Marica, imi aduc aminte de partenerul acestuia in controversata afacere cu plaja careia, smecherul Viorel Paunescu care acum multi ani facuse exact acelasi lucru cu Tina Enache, sotia celui mai bun prieten al sau, regretatul actor Dumitru Rucareanu, fapt pe care mi l-a relatat cu lux de amanunte chiar prietenul sau, omul de afaceri Gheorghe Gaita, proprietar si el al unui apartament de lux in celebrul imobil Caelia!

"Cine se aseamana, se aduna", spune un vechi proverb romanesc...

Nu m-a uimit sincer sa aud aceasta relatare mai ales ca stiam foarte bine inca din 2001 ca Viorel Paunescu iubea "frumosul", avand-o pe atunci ca secretara pe celebra Andreea Nicolau, poreclita Milka, cea care era obisnuita sa stea mai mult sub biroul de la Intercontinental al lui nea Viorel, insotindu-l pe atunci inclusiv la sedintele de shopping de la Londra, de unde Paunescu isi achizitiona ca orice milionar, garderoba.

Profitand de aceste deplasari motivate ca fiind de interes de servici, cei 2 porumbei se bucurau impreuna de noptile petrecute pe malul Tamisei, sotul Horatiu Nicolau al distinctei doamne, acceptand cu multa "intelegere" derapajele consoartei sale!

Chiar daca anii au trecut, Milka tot "rea de musca" a ramas, pe principiul "lupul isi schimba blana dar naravul ba", traind o intensa poveste de dragoste cu celebrul Gheorghe Stelian zis si Stelu Barosanul cu retrocedarile care in vacantele de lux asezonate cu sedintele lungi de shopping, i-a facut cadou nu mai putin de 7 genti Hermes model Birkin, insumand aproximativ 80.000 euro!
Brigada care ii insotea de fiecare data in privat-jet-ul inchiriat de Stelu in deplasarile din Dubai, Monaco, Munchen, Milano, Paris sau Corchevel, era intregita de Eugen Bejinariu, deputat PSD si principal denuntator in dosarul “Microsoft” cu imunitate la DNA, acompaniat de Loredana Constantin (fosta nora a premierului Vacaroiu) si cea mai buna prietena a Milkai sau asa-zisa creatoare de moda Maria Marinescu!

Apropo de faptul ca Horatiu Nicolau ii accepta sotiei sale toate aceste escapade...

Eram in februarie 2013 la Courchevel la hotelul “Palace des Neiges” unde acesta era cazat iar in acelasi timp vis-a-vis la hotelul “Cheval Blanc”, doar pista de schi despartind cele 2 hoteluri, se afla sotia lui pe atunci, Andreea Nicolau (Milka) cu Stelu si nelipsitii companioni Beje si fetele, Loredana Constantin acceptand si ea sa participe in acea vacanta alaturi de noua cucerire a lui Beje, Maria Marinescu, Cateodata “menage a trois” fiind ceva normal pentru aceste dive!
E celebra nota de plata achitata de Stelu (Stelian Gheorghe) la restaurantul “Chap Horn”, unde pentru un pranz stropit din plin cu sampanii “Cristal”, a scos din buzunar 32.000 de euro, ospatarii facandu-si poze cu mesenii romani si dansand cu ei!
Totul din banii romanilor care nu isi permit uneori nici macar o vacanta pe Valea Prahovei la vreo pensiune...

Cred ca pentru Horatiu Nicolau lucrurile fusesera clare chiar de la inceputul acestui mariaj din anul 2000, cand cu 1 zi inainte de nunta cu Milka, a surprins-o pe aceasta in pat cu (Pepe) Proprietarul de azi al clubului LOFT!

Stiu ca a fost o discutie aprinsa intre cei 2 amorezi, pana la urma Horatiu luand decizia de a face nunta cu Milka, dupa ce fusese la un pas sa anuleze tot!
Mai ales ca aceasta era curtata intens pe atunci de fotbalistul Gica Popescu pe care Milka aproape il convinsese sa o ia chiar de nevasta!

Vedeti, dragi prieteni, toate aceste Dezvaluiri pe care le veti regasi in cartea mea “Spovedania lui Rizea”, nu veti avea ocazia sa le aflati niciodata din fituica-site “CanCan” pentru ca Radu Budeanu stie mereu sa-i santajeze pe cei in cauza, luandu-le banii pentru ca astfel de stiri sa nu apara!
Va urma...”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…