Fugarul Sebastian Ghiță anunță că nu mai candidează la europarlamentare dar spune că rămâne furnizor pentru procuroarea PSD!

Fugarul Sebastian Ghiță anunță că nu mai candidează la europarlamentare dar spune că rămâne furnizor pentru procuroarea PSD!

Sebastian Ghiță anunță că nu mai candidează la europarlamentare dar spune că rămâne furnizor pentru procuroarea PSD! Fugarul Sebastian Ghiță anunță că își retrage candidatura la europrlamentare de pe lista Partidului România Unită (PRU) și lansează un nou atac la adresa DNA, amenințând că va sesiza Secția pentru anchetarea magistraților. Omul de afaceri, care a fugit în Serbia în 2017, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie, susține că membri ai familiei sale și "zeci de alți oameni" au fost chemați din nou la DNA de către "acoliții lui Kovesi", pentru fapte din 2010, pe care "le-au mai cercetat de 10 ori până acum".

 Postarea integrală pe Facebook a lui Ghiță: 

„Am decis sa ma retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare.

Din păcate… nimic nu s-a schimbat in România. Membri ai familiei si zeci de alti oameni au fost iarăşi chemati la DNA de către acoliții lui Kovesi.

Cerceteaza fapte din 2010 !!!
Pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum. Si unde au dispus expertize care au aratat ca prejudiciul este ZERO.

Continua sa intrebe orice om daca stie ceva rau despre Sebastian Ghita si continua sa promita celor care vor sa „colaboreze” protectie asigurata de DNA.

Continua sa trimita adrese la sute de persoane fizice si juridice pentru a intimida.

Amestecul DNA in politica este nepermis !

Voi sesiza procurorii de la SIIJ in legatura cu aceste fapte si voi cauta metode sa lupt impotriva acestor practici ilegale.

Le urez succes colegilor mei de la PRU si sper sa pot sa-i ajut in alte batalii politice.”

Sebastian Ghiță a anunțat pe 10 martie, la canalul România TV, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU). Ghiță, proaspăt scăpat de mandatul de arestare, va fi cap de listă, urmat de Bogdan Diaconu (ex-PSD, ex-PC) și avocata Laura Vicol.

Ghiță, care a fugit în Serbia în 2017, unde a primit azil politic, a anunțat că PRU va avea un program anti-UE și suveranist. El a vorbit despre presupusa amenințare a migranților musulmani și despre nevoia unei Românii creștine – elemente identice cu discursul politic al lui Viktor Orban. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...