Fulgy, fiul Clejanilor a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie

Fulgy, fiul Clejanilor a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie

Fulgy, 24 de ani, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a primit 2 ani de închisoare pentru tâlhărie, decizia fiind definitivă.

Fulgy Clejani / Foto: Facebook

Dan Constantin Fulgeraș Manole, pe numele său real, a contestat sentința la Curtea de Apel. Magistrații au constatat faptul că decizia colegilor lor a fost una corectă și i-au mai tras și o „pedeapsă” de achitare a cheltuielilor de judecată colericului artist.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Citiți articolul integral pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro