Gabi Firea: Dacă nu închidem azi școlile, mâine cine va mai vota cu PSD-ul?

Gabi Firea: Dacă nu închidem azi școlile, mâine cine va mai vota cu PSD-ul?

Gabi Firea: Dacă nu închidem azi școlile, mâine cine va mai vota cu PSD-ul? Desi multi au acuzat-o ca s-a pripit atunci cand a decis sa inchida scolile, se pare ca Gabriela Firea gandeste pe  termen lung, scrie  Ponturifierbinti.com .

Primarul capitalei nu se gandeste doar la copiii de azi ci si la tinerii de maine, la viitorul lor si al tarii:

„Nu e nevoie ca cei mici sa mearga la scoala zilele astea pentru ca pot invata de la Antena 3 sau de la RTV tot ce trebuie sa stie pentru viata.

De altfel, conform statisticilor, tinerii cu studii tind sa paraseasca Romania intr-o proportie mult mai mare decat cei cu 8 clase si nu putem sa nu ne gandim daca nu cumva am gresit atunci cand am ales să învestim atât de mult în învățământ.

Pai ce se va alege de tara noastra peste 5 sau 10 ani, daca tot lumea termina scoala? Cine va mai ramane in ea, cine ne va mai plati noua salariile, taxele si impozitele?

Asa ca trebuie sa ne pregatim din timp pentru viitor, sa avem o strategie clara pentru tinerii de maine pentru ca mă întreb sincer, daca nu inchidem azi scolile, maine cine va mai vota cu PSD-ul?

Stiu ca sunt voci care ma acuza ca m-am pripit, ca nu au cu cine sa lase copiii sau si mai absurd, ca nu mai au cand sa recupereze materia.

Dar va mai spun ceva, acum 100 de ani majoritatea românilor erau analfabeți și o duceau bine-mersi.”

A explicat Gabriela Firea.

Notă: Acest material este un PAMFLET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...