Gabriel Liiceanu lansează „Exitus“, o carte despre „patru feluri de a muri“

Gabriel Liiceanu lansează „Exitus“, o carte despre „patru feluri de a muri“

Editura Humanitas vă invită joi, 15 iunie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu și Ioan Stanomir despre Exitus , o carte „despre cel mai inacceptabil lucru din lume, tabuizat de însăși spaima pe care o stârnește în noi, despre acel eveniment al vieții care ne pândește din prima clipă a intrării noastre în lume“.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prin Eventbook . Cartea poate fi găsită în librăriile din toată țara, dar și pe site-ul libhumanitas.ro . De asemenea, pe humanitas.ro puteți citi câteva pagini din noua lansare a editurii.

"S‑ar putea ca, atunci când pierdem fiinţele cele mai apropiate, ele să ne ia într‑o măsură cu ele. Tocmai pentru că o parte din tine migrează odată cu cei care au plecat, moartea e descărcată în bună parte de dificultatea ei. Poate că noi murim cu ochii ațintiți către ei. Și poate că, în felul acesta, trăim moartea într‑o formă mai blândă", spune Gabriel Liiceanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat