Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, prim-ministrul Grindeanu a decis eliberarea lui Cristian Bușu din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei și numirea lui Iulian Robert Tudorache în funcția de secretar de stat, la același minister.

Diana Severin a fost numită secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu. Premierul a decis și eliberarea, la cerere, a lui Daniel Mărăcineanu din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul.

Conform unei alte decizii a premierului, Maria Magdalena Grigore a fost numită secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

De asemenea, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Marin Florian, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani