Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, prim-ministrul Grindeanu a decis eliberarea lui Cristian Bușu din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei și numirea lui Iulian Robert Tudorache în funcția de secretar de stat, la același minister.

Diana Severin a fost numită secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu. Premierul a decis și eliberarea, la cerere, a lui Daniel Mărăcineanu din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul.

Conform unei alte decizii a premierului, Maria Magdalena Grigore a fost numită secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

De asemenea, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Marin Florian, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 VIDEO Încă un tronson de 10 km din Autostrada Bucureștiului va fi deschis peste câteva zile

3 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

4 AUDIO Bela Bartok a documentat, din 1909, că linia melodică de la „Noi suntem români” este românească

5 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...