Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas, numit secretar de stat la Ministerul Educației printr-o decizie a premierului Grindeanu

Gabriel Liviu Ispas a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, prim-ministrul Grindeanu a decis eliberarea lui Cristian Bușu din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei și numirea lui Iulian Robert Tudorache în funcția de secretar de stat, la același minister.

Diana Severin a fost numită secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu. Premierul a decis și eliberarea, la cerere, a lui Daniel Mărăcineanu din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul.

Conform unei alte decizii a premierului, Maria Magdalena Grigore a fost numită secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

De asemenea, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Marin Florian, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

5 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin