Gabriel Oprea - întâlnire informală cu liderii sindicatelor din MAI; s-a convenit continuarea colaborării între UNPR şi sindicate

Preşedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut o întâlnire informală cu liderii sindicatelor din Ministerul Afacerilor Interne, iar discuţiile s-au purtat în jurul bunei colaborări care a existat între sindicatele din MAI şi ministrul Afacerilor Interne, în perioada 2014 - 2015.

La discuţii s-a convenit asupra continuării colaborării între UNPR şi sindicatele din MAI pe proiecte care vor veni în sprijinul angajaţilor din instituţiile din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

"Preşedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut marţi o întâlnire informală cu liderii sindicatelor din Ministerul Afacerilor Interne: Dumitru Coarnă - preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Florin Vîlnei - preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Poliţie 'SED LEX', Iulian Surugiu - preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor din Poliţie şi Ionel Babuş - preşedintele Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România 'Alexandru Ioan Cuza'. S-a făcut trecerea în revistă a proiectelor derulate la Ministerul de Interne şi a măsurilor adoptate de către Gabriel Oprea în mandatul de ministru de interne şi vicepremier pentru securitate naţională. Discuţiile s-au purtat în jurul bunei colaborări care a existat între sindicatele din MAI şi ministrul afacerilor interne, în perioada 2014 - 2015", se arată într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES de UNPR.

Potrivit sursei citate, liderii sindicali au subliniat importanţa faptului că măsurile adoptate au urmărit asigurarea drepturilor pentru poliţişti şi militari în conformitate cu munca acestora şi au creat un model de management al resurselor umane care să permită dezvoltarea motivării profesionale şi evoluţia în carieră.

Dumitru Coarnă a reamintit o serie de proiecte legislative din acea perioadă, cum ar fi norma de hrană, norma de echipament, ordonanţa 37, legea 223, care, practic, au avut efect imediat.

Gabriel Oprea a subliniat faptul că "UNPR are de continuat proiectele începute, dar are şi proiecte noi pentru domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională".

"La finalul întâlnirii, liderii sindicali au subliniat importanţa şi necesitatea existenţei pe scena politică a unui partid orientat cu precădere către cei care îşi desfăşoară activitatea şi îşi pun viaţa în slujba ţării. Totodată, s-a convenit asupra consolidării relaţiilor de sprijin reciproc şi a continuării colaborării între UNPR şi sindicatele din Ministerul Afacerilor Interne, pe proiecte care vor veni în sprijinul angajaţilor din instituţiile din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

3 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

4 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

5 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I