Gabriela Firea: Cam o treime din guvern se va împrospăta; structura guvernamentală rămâne aceeaşi

Gabriela Firea: Cam o treime din guvern se va împrospăta; structura guvernamentală rămâne aceeaşi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat, duminică seara, că o treime din viitorul guvern se va "împrospăta", iar structura guvernamentală rămâne aceeaşi.

"În primul rând, structura guvernamentală rămâne aceeaşi, este una eficientă, nu avem acum timp pentru o analiză fulger, este mai important să analizăm ce au făcut miniştrii decât să numărăm cabinetele, ministere, secretariatele de stat din subordinea ministerelor. Într-adevăr, s-a luat decizia ca unii dintre miniştri să-şi înceteze activitatea şi să preia aceste portofolii persoane care sunt energice, dinamice şi care sunt bune cunoscătoare ale acelui domeniu. (...) Cred, fac o estimare, sper să nu greşesc, cam o treime din guvern se va împrospăta, mi-aş dori să fie, la fel, mai multe doamne - aşa cum s-a întâmplat în celelalte guverne - mi-aş dori ca după ziua de luni să nu existe o competiţie şi un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune anumiţi candidaţi", declarat Gabriela Firea la România Tv.

Vicepreşedintele PSD a menţionat că programul de guvernare va rămâne, "în esenţă", acelaşi.

"Programul de guvernare rămâne, în esenţă, acelaşi, în special în punctele sale sociale şi economice, care au fost atât de apreciate până acum. Se mai adaugă, de asemenea, câteva principii care vor fi preluate şi câteva programe naţionale, de către noul executiv şi, de asemenea, am primit promisiunea că vor fi preluate câteva programe şi pentru Capitala României şi vor fi tratate cu celeritate pentru că aşa este normal, chiar dacă până acum, Capitala, din nefericire, a fost o Cenuşăreasă", a adăugat Firea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

4 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

5 „Du-te măi și vaccinează-te. COVID-19 omoară!”. Mesajul devenit viral al medicului Gabriel Diaconu