Gabriela Firea despre acuzațiile fostului manager de la Malaxa: Nu cunosc această persoană

Gabriela Firea despre acuzațiile fostului manager de la Malaxa: Nu cunosc această persoană

Primarul general al municipiului București, Gabriela Firea, a anunțat, vineri, că va acționa în instanță persoanele care au răspândit informații cu privire la faptul că ea ar fi solicitat, prin intermediul unor intermediari, sume de bani pentru campania electorală de la fostul manager al Spitalului Malaxa, Forin Secureanu.

 

Prezentă la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat de la Sucevița, Firea a subliniat că nu îl cunoaște personal pe Secureanu.

"Nu cunosc această persoană. Nu am văzut-o niciodată în viața mea. Îmi voi rezerva și eu dreptul de a acționa în instanță pe cei care fac aceste speculații", a afirmat Firea.

Potrivit blogului jurnalistului Cătălin Tolontan, citat de presa centrală, fostul manager al Spitalului Malaxa, trimis în judecată pentru delapidare și luare de mită, ar fi declarat, la DNA, că emisari ai primarului Firea i-ar fi cerut bani de campanii electorale, menționând că ar exista înregistrări audio-video la DNA.

AGERPRES/ (A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Karina Olteanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic