Gabriela Firea: Un domn de la PRM conduce acum, împreună cu un domn venit de la PD, Partidul Social Democrat

Gabriela Firea: Un domn de la PRM conduce acum, împreună cu un domn venit de la PD, Partidul Social Democrat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov în semn de protest faţă de dizolvarea Biroului Permanent al organizaţiei Ilfov a partidului, după ce în şedinţa Comitetului Executiv Naţional i s-a reproşat că este vinovată pentru demisia parlamentarilor din această filială.

Firea a amintit că, în cursul dimineţii de luni, a demisionat şi din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, "în semn de protest faţă de situaţia de interimat, de instabilitate în care se afla, dar şi faţă de faptul că proiectele Capitalei nu au fost susţinute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea".

Ea a adăugat că în şedinţa conducerii PSD s-a votat în majoritate dizolvarea conducerii PSD Ilfov, deşi demisia a trei parlamentari din organizaţie din PSD a fost o iniţiativă personală.

"Nu puteam să rămân vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, iar colegii să nu mai fie membri ai Biroului Permanent judeţean, în calitate de vicepreşedinţi, eu fiind preşedinte. (...) Mi se pare o măsură nedreaptă, fără legătură cu realitatea, este o răzbunare, domnul Dragnea a vrut să scape de mine din CExN. (...) Rămân aceeaşi persoană şi cu funcţii şi fără funcţii. (...) Un domn de la PRM conduce acum împreună cu un domn venit de la PD Partidul Social Democrat", a spus Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, au existat "câţiva colegi" care au votat împotriva dizolvării Biroului Judeţean al PSD Ilfov sau s-au abţinut, între aceştia fiind Mihai Tudose, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Liviu Negoiţă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Așa o fi?

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!