Gâdea a lansat barba cu mirosul curului lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow!

Gâdea a lansat barba cu mirosul curului lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow!

Barikada.ro : Ieri, la oră de maximă audiență pentru telespectatorii de categoria Floricica Dansatoarea, Antena 3 a lansat barba cu mirosul curului lui Dan Voiculescu, în replică la lumânările cu mirosul vaginului lui Gwyneth Paltrow!

Noul produs de marketing a fost prezentat din amvonul emisiunii ”Sinteza Silei” de chiar pastorul Antena 3, Mihai Gâdea, și se dorește unul a fi revoluționar și de-a dreptul revigorat pentru ratingul televiziunii, într-un an electoral în care, prin ”dezvăluirile” și analizele sale, postul își dorește să influențeze decisiv rezultatele scrutinurilor electorale.

Barba cu parfum de dintre buci este bazată, ca produs, pe aceeași strategie de marketing pe care a fost construită și lumanarea „This Smells Like My Vagina”, pusă la vânzare, cu titlu de articol de lux, pe siteul actriței Gwyneth Paltrow, și epuizată, din punct de vedere al stocurilor, în ciuda prețului piperat, în doar câteva ore.

VIDEO Lumânările cu aroma pizdei actriţei Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă/„Aceasta miroase ca vaginul meu”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...