VIDEO Lumânările cu aroma pizdei actriţei Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă/„Aceasta miroase ca vaginul meu”

VIDEO Lumânările cu aroma pizdei actriţei Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă/„Aceasta miroase ca vaginul meu”

Gwyneth Paltrow (47 de ani) a pus în vânzare o lumânare sub denumirea „Aceasta miroase ca vaginul meu“, produs care este sold-out pe site-ul companiei deţinute de actriţă după ce a fost vândut la preţul de 75 de dolari.

Compania deţinută de Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu o aromă atipică, „mirosul zonei intime a actriţei“, notează People .

„Aceasta miroase ca vaginul meu“ este denumirea lumânării care costă 75 de dolari, potrivit site-ului pe care este vândută de compania lui Paltrow. Descrierea produsului arată că numele a apărut în urma unei glume între Gwyneth Paltrow şi creatorul parfumierului Douglas Little.

„Uh, asta miroase ca un vagin“, a reacţionat vedeta în legătură cu una din aromele care i-au fost propuse pentru crearea unui parfum, iar comentariul a fost păstrat pentru denumirea noului sortiment de lumânări.

„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la un nou produs atunci când actriţa a spus «Uhhh... asta miroase ca vaginul meu» - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos, care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare. E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă“, se arată în descrierea produsului.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu