Gâdea dându-i limbi ăleia de la Interne! Momente de VOMĂ în Săptămâna Patimilor la Antena 3!

Gâdea dându-i limbi ăleia de la Interne! Momente de VOMĂ în Săptămâna Patimilor la Antena 3!

După cele cu Sorin Grindeanu, Gabriela Firea și Olguța Vasilescu, Mihai Gâdea continuă seria emisiunilor-odă, în aceasta seară dedicată ministrului de Interne, Carmen Dan. Gâdea dându-i limbi ăleia de la Interne! Momente de vomă în Săptămâna Patimilor la Antena 3:

„Carmen Dan, prima femeie în funcţia de ministru de Interne din istoria României, a deschis culoarele secrete ale fostului Comitet Central şi a prezentat echipei de la Antena 3 birourile din care conduceau ţara Nicolae şi Elena Ceauşescu”, așa a început Gâdea seara de limbi.

”Un loc care în seara asta s-ar putea să vă ofere o dimensiune pe care poate nu o aveați cu privire la istoria noastră recentă”, a spus Mihai Gâdea, la debutul emisiunii.

”E o clădire care respiră istorie”, a spus ministrul Carmen Dan.

 ”Dacă stai să te gândești la tot ce spune istoria, sunt și lucruri care pot genera disconfort. (...) Doar parchetul și sistemul de iluminat au mai rămas de pe vremea aceea”, a spus Carmen Dan.

Fraților, în ce țară am ajuns să trăim....

Gadea o intreaba pe Carmen Dan "care va fi biroul Oanei Schmidt-Haineala" in minister. "Dna Haineala inca nu are un birou in minister si nici nu stiu daca va avea. Am facut o propunere catre CSM si asteptam ca CSM sa raspunda acestei propuneri", a explicat ministrul de interne.

Intrebata apoi de ce crede ca ar fi "utila" Oana Schmidt-Haineala in MAI, Carmen Dan a raspuns ca a "vazut ca sunt multe discutii", dar ca nu este avocatul dnei Haineala. "Eu o cunosc ca si profesionist. Am avut ocazia sa o cunosc si inainte sa ajung in Ministerul de Interne. Am fost si cumva "colege" si atunci cand am fost la DNA, cand am fost solicitate sa mergem" (in cazul OUG 13, n.r.), a aratat Carmen Dan.

"Inisist in a preciza, singurul criteriu pentru care mi-am dorit-o in aceasta echipa este cel profesional. Nu a facut politica, stiu ca este membra in CSM din 2012 (...) Imi doresc ca in aceasta echipa sa fie doar oameni pregatiti", a mai spus Carmen Dan.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…