Gâdea îi crede CRETINI pe români! Uite ce INTOXICARE a lansat Antena3!

Gâdea îi crede CRETINI pe români! Uite ce INTOXICARE a lansat Antena3!

Băsescu este/era agentul lui Assad! Javra de Gâdea a lansat luni seara o intoxicare de neimaginat! Luată imediat la rostogolit de toate vuvuzelele Propagandei PSD! Oameni buni, ăștia chiar îi cred cretini pe români! ”Acest document mie mi se pare că-l îngroapă pe Traian Băsescu”, a comentat, cu figura unuia care a descoperit ceva zguduitor, Mihai Gâdea. 

În realitate este o bășină transformată de Gâdea, care-i crede cretini pe români, ca și PSD, într-o nouă „bombă atomică”. A luat o cablogramă din Wikileaks, despre o întâlnire dintre Băsescu și fostul ambasador american la București, Nicholas Taubman, din 2008, și a prezentat-o ca fiind dovada că Băsescu și Assad aveau o relație ocultă! Mai mult, Băsescu este/era agentul lui Assad!

De ce atacul la relațiile lui Băsescu cu Assad? Păi Băsescu le atacă din toate pozițiile, în ultimele zile, noua șefă, pe Sevil Shhaideh, taman prin relațiile reale ale soțului cu regimul Assad! 

Ca să vedeți cât de mare este nemernicia acestor vânduți, a căror preocupare este doar de a-i manipula pe români unii împotriva celorlalți, vă aducem aminte că Assad a vizitat România în 2010, iar cablograma descrie aspecte despre vizita lui Traian Băsescu în Siria, în 2008...

Nu cumva știe ceva Băsescu despre motivul aterizării în România a lui Akram Shhaideh în 2010, an în care se consemnează ultima vizită a președintelui sirian în România?

NOTĂ/Ca să vedeți cum se propagă o intoxicare a făcut o captură la Google după ce am tastat „Băsescu Assad”...








Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”