Gâdea, UMILIT de Oprea în direct! Andronic, prins cu MINCIUNA! Hopaaa, a apărut și Dâncu în peisaj!

Gâdea, UMILIT de Oprea în direct! Andronic, prins cu MINCIUNA! Hopaaa, a apărut și Dâncu în peisaj!

Seară de groază pentru Gâdea! Maimuțel a fost umilit și lăsat cu gura căscată în direct de Gabriel Oprea. Andronic, prins cu minciuna, a admis că la Oprea se afla și Vasile Dâncu! Interesant, nu? Probabil că era trimis de Dragnea, la cules de informații... Începem să aflăm toată manevra, ușurel!

Cum l-a lasat Gabriel Oprea cu... audienta in aer pe Gadea: Ce ofiteri din servicii de rang inalt au fost la mine?! Ma ia durerea de cap cand vad ce vad la tv. A fost o simpla masa

Antena 3 dezbate in joi seara subiectul alegerilor prezidentiale din 2009 si o posibila frauda. "Dezvaluiri incredibile" cu "ofiteri acoperiti, conspiratii Kovesi-Maior-Coldea-Andronic", "intalniri de taina la Oprea acasa" cu cei amintiti.

Gadea devine brusc foarte emotionat si anunta ca Oprea vrea sa intervina prin telefon si sa lamureasca situatia. "Doamnelor si domnilor...este o seara foarte importanta...dl Oprea a anuntat ca vrea sa intervina, sa se aperre si sa-si spuna si parerea sa".

Oprea intervine, dar spune ca e vorba de o simpla masa intre prieteni, ca a sarbatorit si ii tranteste telefonul in nas lui Gadea pe care il si urecheaza usor ca il "ia durerea de cap" cand il aude ca discuta "numai de ofiteri acoperiti de rang superior".

Gadea ramane perplex, liniste deplina in studio. Situatia este salvata...sau pare... Oprea suna din nou, refuza sa spuna daca a fost si Kovesi cu Coldea la acea "masa de sarbatoare", dar promite ca vine marti la emisiune pentru "a explica tot adevarul fiindca situatia e putin mai complexa si nu se poate explica prin telefon.

Cea spus Oprea

”Mă uit la televizor și mă doare capul. O să vin la dumneavoastră în emsiune, să discutăm bărbătește. În decembrie 2009 eram parlamentar independent. Anunțasem cu câteva zile înainte că dau o petrecere la mine acasă. A fost Vasile Dâncu, Dan Andronic, George Maior, Anghel Iordănescu. Invitația a fost la mine acasă la 19.30, masa a început la 20:00 și s-a terminat la 22:30. Dan Andronic a mers în birou pentru că acolo se fuma și el e fumător. La ora 23:00 nu mai era nimeni. A fost o simplă masă.”, a spus Gabriel Oprea la Antena 3, iar apoi a închis telefonul.

Ulterior, Oprea a revenit și a continuat. ”M-a bătut la cap nevastă-mea ca să intru. Nu infirm că a fost Florian Coldea. Vin marți la dumneavoastră și voi spune adevărul.”, a adăugat Oprea.

Ce a spus Andronic pe Facebook

„Am un singur comentariu de făcut la declarația lui Gabriel Oprea.
Am stat în 6 Decembrie 2009, până după ora 21.00 cu Sebastian Vlădescu, Ioana, fosta soție a lui Călin Popescu-Tăriceanu, plus niște prieteni. Aceștia pot confirma că am văzut exit-pollurile împreună. Și că le-am spus dinainte că va câștiga Băsescu. Vlădescu a aflat primul, conversația telefonică a avut loc pe balcon, de el am dat primul când m-am întors în casă.
Telefonul lui Oprea a venit după ora 21.00, după anunțarea rezultatelor. Am ajuns la el in jurul orei 22.00.
Gabriel Oprea nu m-a invitat niciodată la ziua lui Nicolae Onțanu, pe care nu-l prea cunoșteam. M-a chemat la el acasă.
Nu este cam ciudat să fie sărbătorit Onțanu la Oprea acasă...
N-am stat la nici o masă.
Am intrat direct în birou. Unde se aflau Maior, Coldea și Kovesi. Plus adjunctul lui Kovesi de la PG.
Într-adevăr, era și Vasile Dâncu.
P.S. Punem pariu că l-a sunat Coldea?”, a scris penalul pe Facebook.





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”