Gafă la „Chefi la cuțite”. Antena 1 a dezvăluit, din greșeală, cine va câștiga cele mai multe amulete

Gafă la „Chefi la cuțite”. Antena 1 a dezvăluit, din greșeală, cine va câștiga cele mai multe amulete

Producătorii „Chefi la cuțite“ au dezvăluit, din greșeală, care este bucătarul șef care a câștigat cele mai multe amulete.

Jurații „Chefi la cuțite” FOTO Antena 1

Apariția lui Sandu Cocoșatu în emisiunea „Chefi la cuțite“ a produs un adevărat cutremur. După ce vestitul bucureștean le-a preparat vestiții săi mici, a fost invitat de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la o discuție amicală. A fost momentul în care au fost filmate toate amuletele obținute în acest sezon, semn că partea cu Sandu Cocoșatu’ a fost filmată spre finalul show-ului, dar a fost dată la început.

Conform imaginilor, cheful Sorin Bontea este câștigătorul celor mai multe amulete de la „Chefi la cuțite”. Pe panou se văd: nouă amulete la Sorin Bontea, una la Florin Dumitrescu și șase la Cătălin Scărlătescu.

Ulterior, Antena 1 a realizat gafa făcută și a scos imaginile de pe post, din știri și de pe AntenaPLAY, scrie www.ciao.ro .

Imaginea care a dezvăluit cine are cele mai multe amulete FOTO Ciao

Imaginea care a dezvăluit cine are cele mai multe amulete FOTO Ciao

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a început cu rețete savuroase din toate colțurile lumii, concurenți din țări diferite, povești de viață uluitoare și surprize ce au condimentat din plin show-ul. În emisiune și-a făcut apariția și Sandu Cocoșatu’ , cel considerat numărul 1 în prepararea micilor.

Sunt mândru că am ajuns la vârsta de 73 de ani și am venit aici. Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!”, a zis el despre marea lui pasiune: gătitul.

Nu știu cum să vă spun. Dacă aș spune că bucătăria e viața mea, atunci poate că ar fi prea puțin. Bucătăria e mai mult decât viața mea. De al 22 de ani și până la 73 sunt mai mult de 50 de ani, zi de zi, de dimineața de la 6 și jumătate și până seara chiar și la 12. Viața mea a fost cârciuma, viața mea a fost grătarul și am iubit munca asta. Mereu am căutat să fie mai bine, mai frumos, să fie mai mulțumit. Acestea sunt frumuseți ale naturii (nr. micii). Am mici care au plecat de la Cocoșatu la Toronto, Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu’, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet. Am avut o problemă de sănătate, o spondilită anchilozantă. Am aflat de acest diagnostic la vârsta de 29 de ani, dar nu eram într-o stare avansată. Alergam, jucam fotbal, nu eram în starea în care sunt acum. Dar zi de zi, fiind toată ziua pe grătar și făcând această treabă, m-am adus de spate. La ora actuală sunt foarte, foarte mulți oameni care vin, au funcții mari și ne calcă pragul. Ies la poartă și ei zic: Să trăiască tăticul! Și când vin farfuriile goale simt în inimă mai mult decât orice pe lume”, a zis Sandu Cocoșatu’, cu lacrimi de emoție în ochi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”