Galaţi: 44 de sancţiuni contravenţionale şi 6 infracţiuni, la protestul de marţi seara

Galaţi: 44 de sancţiuni contravenţionale şi 6 infracţiuni, la protestul de marţi seara

Jandarmii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat şase infracţiuni la protestul de marţi seara din municipiile Galaţi şi Tecuci, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Mircea Bădin.

Potrivit acestuia, la protestul din municipiul Galaţi au fost constatate patru infracţiuni cu patru autori de port ilegal de obiecte periculoase (bonuri, briceag, cuter). De asemenea, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 20.700 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi circulaţia după ora 22.00, şi un avertisment.

La protestul de la Tecuci au fost constatate două infracţiuni de port ilegal de obiecte periculoase (baston telescopic şi spray cu substanţe iritant-lacrimogene). De asemenea, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi circulaţia după ora 22,00, şi o amendă de 500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...