Galați: Bărbat amendat de jandarmi după ce a provocat un scandal la Spitalul Județean

Galați: Bărbat amendat de jandarmi după ce a provocat un scandal la Spitalul Județean

Un bărbat din Galați a fost amendat de jandarmi, după ce a spart un geam de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Galați și a amenințat cu moartea personalul medical și pacienții, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați, Mircea Bădin.

Bărbatul, însoțit de un prieten, era supărat că a fost nevoit să o aducă singur la spital pe soția sa, care acuza dureri de cap, el susținând că a sunat la ambulanță degeaba. El a intrat în camera de triaj de la UPU, în care se aflau mai multe asistente și un pacient, a spart geamul cu pumnul, a adresat injurii personalului medical pe care l-a amenințat cu moartea. Omul a sărit la bătaie și la agentul de pază de la UPU, care a solicitat ajutorul colegilor, aceștia fiind cei care au și sunat la 112, potrivit sursei citate.

La fața locului a ajuns un echipaj al jandarmeriei, care a aplanat conflictul, l-a ridicat pe bărbat și l-a sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, soția lui rămânând în spital pentru a fi investigată.

"Bărbatul care a provocat un scandal la Spitalul Județean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Vom continua cercetările în acest caz pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut", a precizat Bădin.

Potrivit șefului UPU SMURD Galați, Angel Trifan, se va înainta o plângere penală împotriva agresorului de la spital.

AGERPRES/(A, AS — autor: Dan Paic, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...