Galați: Bărbatul care a incendiat doi oameni a străzii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Galați: Bărbatul care a incendiat doi oameni a străzii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Galați a emis miercuri pe numele bărbatului care a incendiat doi oameni a străzii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de omor calificat, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.

Potrivit comunicatului, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Galați.

Vineri, un bărbat de 49 ani, fără locuință, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acestea dorm, a aprins niște ziare și le-a pus la picioarele lor, cu intenția de a se răzbuna pentru că l-ar fi acuzat că le-ar fi furat niște haine. Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgență din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Una dintre victime, de 49 ani, cu arsuri de gradul I, II și III pe o suprafață de 65% din corp a fost transferată la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar cea de-a doua, de 59 ani, cu arsuri pe 20% din corp în zona membrelor inferioare și superioare se află Secția de Arși a Spitalului de Urgență din Galați.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran