Galaţi: Bărbatul care a ucis şi tranşat o femeie, arestat preventiv

Galaţi: Bărbatul care a ucis şi tranşat o femeie, arestat preventiv

Bărbatul de 75 ani care a ucis şi tranşat o femeie, de 67 ani, al cărei cadavru a fost găsit pe marginea drumului de centură din municipiul Galaţi, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis măsura arestului preventiv solicitată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi în cazul bărbatului de 75 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

O femeie de 67 ani a fost găsită decedată, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură din municipiul Galaţi .

Potrivit unor surse din anchetă, femeia găsită decedată ar fi avut parte o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp şi puse lângă cadavru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate, crima s-a petrecut în apartamentul suspectului, un bărbat de 75 ani, care i-a aplicat femeii de 67 ani trei lovituri de cuţit în zona vitală. Ulterior, cadavrul a fost tranşat în cadă, pus în saci şi dus pe marginea drumului de centură, unde a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi.

"S-a dispus începere a urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, de 75 ani, fiind aplicate trei lovituri de cuţit în zone vitale. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi apoi lăsat în zona unde a şi fost descoperit. Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetarea la faţa locului. Victima avea 67 ani şi se cunoştea cu suspectul", a spus Istrate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria