Galaţi: Bărbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge a murit în spital

Galaţi: Bărbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge a murit în spital

Bărbatul din judeţul Galaţi care a fost adus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie şi un traumatism cranio-cerebral, a murit luni în secţia de terapie intensivă.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, iniţial, bărbatul de 40 ani din localitatea Vârlezi, a fost preluat de la domiciliul său în noaptea de duminică spre luni de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul din Târgu Bujor, în comă alcoolică şi cu o lovitură la cap, lovitură produsă cel mai probabil prin cădere.

''Pacientul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Pe drum el a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat şi ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, stabilindu-se că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum, în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz, cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a spus Polinschi.

Medicii legişti urmează să stabilească cauza decesului.

* Galaţi: Bărbat cu o alcoolemie de 6,3 la mie în sânge, în stare gravă în spital

Un bărbat din judeţul Galaţi a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, a declarat luni şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.


Potrivit acestuia, un echipaj al ambulanţei a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea gălăţeană Vârlezi, la domiciliul unui bărbat căruia i s-a făcut rău.

"Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat, ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi unde s-a stabilit că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum, în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz, cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a spus Polinschi.

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi consumat alcool în exces pe tot parcursul zilei de duminică şi, probabil, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut lovindu-se la cap. AGERPRES/(A - autor: Dan Paic, editor: Cristina Tatu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”